ERGANİ/MED GÜNDEM- Ergani Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yurttaşların ihtiyaçlarını önceliklendirmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde geçici olarak kapatılan Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Salı Pazarı, 4 yıl aradan sonra yeniden halkın kullanımına açıldı.

Pazarın açılış gününde Ergani Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Azak Bayar ve Şiyar Güldiken, belediye meclis üyeleriyle birlikte pazarı ziyaret etti. Açılış sırasında pazarcı esnafıyla ve yurttaşlarla bir araya gelen eşbaşkanlar, esnafın talep ve önerilerini dinledi.
Yerinde incelemelerde bulunan Bayar ve Güldiken, sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak halkın ihtiyaçlarını dikkate almanın önemine vurgu yaptı. Pazaryerinin yeniden açılması, mahalle sakinleri ve esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı.
İhtiyaçlara göre düzenlenen Salı Pazarı, bölge halkının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet vermeye başladı. Ergani Belediyesi yetkilileri, önümüzdeki dönemde benzer sosyal ve halk odaklı projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Not: Med Gündem Haber Portalı, yerel yönetimlerin çalışmalarını canlı yayınlar, röportajlar ve kapsamlı haberlerle her hafta bir belediyeyi takipçilerine duyuracaktır.
📢 Daha geniş kitlelere ulaşmak için sizlerin sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı paylaşarak gönül temelinde dayanışmaya katkı sunmanız çok kıymetli.
💬 “Dayanışma bulaşıcıdır” diyenlerden ve inananlardanız. Med Gündem’i takip etmek gönüllülük esasına dayanır. Dayanışmayla ortak emeklerimizi görünür kılmak, bu inancı büyütmektir. Çünkü dayanışma bulaşıcıdır!
🔗 Bizi takip edin:
🌐 medgundem.com
📌 Facebook: facebook.com/medgundem
📌 Twitter (X): twitter.com/medgundem
📌 Instagram: instagram.com/medgundem
📌 YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCmKlsa826_a9G30R7r884Xw




